Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 29.
ImageSzeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak a III. korcsoportos Városi Foci Diákolimpia döntő felvezetéseként. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért a Sóstói Stadionnal szemközti műfüves nagypályán.

 

Szép hagyomány, hogy a Labdarúgó Városi Diákolimpia csapatai évről évre Májer Lajosra, az 1998-ban elhunyt korábbi közönségkedvencre emlékeznek a torna döntője előtt. Idén is csendes megemlékezés vezeti fel a megmérettetést. A fiatal labdarúgók csütörtökön 12.00 órakor a sóstói temetőben virágot helyeznek el a legendás 7-es sírjánál. Az eseményen Szabó József, a Videoton FC történetének legeredményesebb játékosa tart megemlékezést egykori csapattársáról, Májer Lajosról. Találkozás csütörtökön 11.45 óra és 11.50 óra között a Sóstói temető stadion felőli oldalának bejárójánál.

Ezt követően 13.00 órakor kezdődik a III. Korcsoportos Fiú Városi Labdarúgó Diákolimpia Döntő, melynek eredményhirdetését 15.00 órakor tartják. A végső fináléban a Ciszterci Szent István Gimnázium, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, az István Király Általános Iskola és a Tóvárosi Általános Iskola tanulói küzdenek meg az aranyéremért.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >