Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Óperencián innen meséltek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 29.
ImageA székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár idén 16. alkalommal hirdeti meg az ÓPERENCIÁS FEJÉR MEGYEI MESEMONDÓ VERSENYT, melyre 149-en jelentkeztek a megye 21 településének 18 iskolájából.

 

Az elődöntők és a középdöntő után állva maradt 15 kisdiák ma délután a Hetedhét Játékmúzeumban lebonyolított fináléban bizonyíthatta felkészültségét. Nem volt könnyű dolga az Iszkádi Erika, Nagy Judit és Magony Imre által alkotott zsűrinek, mert a gyerekek szinte kivétel nélkül színvonalas produkciókkal rukkoltak ki.

 


 

Az ítészek nevében a díjátadó előtt Nagy Judit ki is emelte, hogy mindenkit győztesnek tekintenek, viszont dönteniük kellett, ami most kifejezetten hálátlan feladat volt. A legkisebbeknél, az elsősök és másodikosok alkotta korosztályban a székesfehérvári Németh László Általános Iskola 1/d osztályos tanulója, Mátay Korina lett a győztes a Sün című délvidéki magyar népmesével. A 3-4. osztályosoknál Borbély Levente 3. osztályos, a felsősöknél Huszár Anna 8. osztályos mesélő nyerte meg a hagyományos megmérettetést.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >