Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Emlékeket gyűjt a 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház
Emlékeket gyűjt a 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageFelhívással fordult a fehérváriakhoz az idén 60 éves Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Az intézmény tárgyi emlékeket és személyes élményekről szóló beszámolókat kér látogatóitól, hogy velük közösen, méltó módon ünnepelhesse a jubileumot. Ezen kívül áprilisban is számos színes programmal várja az érdeklődőket a művelődési ház.

 

Az egykori Ikarus Művelődési Ház, mai nevén Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár 1957 óta otthona a közösségi programoknak a Maroshegyen. Székesfehérvár egyik meghatározó, minden korosztálynak kulturált és minőségi kikapcsolódást kínáló intézménye méltó módon, ünnepi rendezvénnyel, programokkal kíván megemlékezni 60 éves fennállásáról. A munkatársak felhívással fordultak látogatóikhoz, akiktől tárgyi emlékeket – például plakátokat, meghívókat, fotókat – valamint személyes élményekről szóló beszámolókat várnak. Kérik, hogy az érintettek vegyék fel a kapcsolatot az intézménnyel, és segítsenek az elmúlt hat évtized emlékeinek összegyűjtésében. Az elérhetőségek: 22/501-161 (művelődési ház); 22/501-160 (könyvtár); Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , vagy Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A Gárdonyi áprilisban is számos színes programot kínál látogatóinak. 11-én, kedden 16.00 órától a Költészet Napja alkalmából beszélgetést szervez Weöres Sándor verseiről a Liget Műhely Olvasóklub. 19-én, 14.00órától folytatódik a „Mesterségem címere” sorozat, melynek keretében a virágkötő szakmát ismerhetik meg az iskolások Hartyáni Rita közreműködésével. 25-én, 17.00 órakor kezdődik Schrenk Éva „Áttörés” című verseskötetének bemutatója. A Macskatéka Olvasóklub 27-én, 17.00 órakor tartja következő programját, melyen lehet könyvtündért készíteni, illetve elolvassák Bálint Ágnes „Tündér a vonaton” című mesekönyvét. További részletek olvashatóak a www.ggmuvhaz.hu portálon. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >