Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rocky: országos verseny Hevesen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 11.
ImageOrszágos Pontszerző Versenyt rendeztek Hevesen junior és felnőtt formációknak, valamint children és serdülő párosoknak. A KID Rock and Roll SE öt formációval és két párossal képviseltette magát a viadalon.

 

A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Sasvári Márk és Márta Kíra a 24. helyen végzett, így újoncként a ranglista 42 párosából a 21. helyen állnak. 2016. ėvi eredmėnyeik alapján az ország legjobb párosai között children kategóriában bronz minősítėst vehettek át!

Schaffer Márk és Balogh Réka az elődöntős tánc után javított helyezésén, és végül összesítésben a 30. helyen zárták a versenyt.

"Junior nagyformációk versenyében ROCKER LADIES nagyformációnk döntőbe jutott, és ott az előkelő 5. helyen végzett. Ezzel őrzik 5. helyüket az országos ranglistán." - mondta Putics-Bondor Virág, az SE elnöke - "2016. ėvi eredmėnyeik alapján az ország legjobb junior formációi között bronz minősítėsben részesültek!"

 


 

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a PRODIGY PROJECT kisformációk beverekedte magát a döntőbe, és ott 6. helyezést ért el. Ezzel őrzik 3. helyüket az országos ranglistán. 2016. ėvi eredmėnyeik alapján az ország legjobb formációi között, a legnehezebb akrobatikus elemeket tartalmazó kűrt táncoló felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában ezüst minősítėst vehettek át!

Felnőtt kisformációs kategóriában a CSINIZSARUK kisformációk a 7. helyet szerezte meg a döntőben. Ezzel őrzik 4. helyüket az országos ranglistán. 2016. ėvi eredmėnyeik alapján az ország legjobb formációi között felnőtt kisformációs kategóriában ők is ezüst minősítėsben részesültek!

TINISTYLE kisformációnk nagyot küzdve a 12. helyen zárta a versenyt.

Edzők: Putics-Bondor, Horváth Zsófia Ibolya

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >