Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hároméves bérmegállapodás jött létre a KNYKK Zrt-nél
Hároméves bérmegállapodás jött létre a KNYKK Zrt-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 12.
ImageÖrömteli tájékoztatást kapott Székesfehérvár polgármestere a KNYKK Zrt. vezérigazgatójától. Németh Tamás arról a hároméves bérmegállapodásról számol be, amely az idei évre 13%-os béremelést jelent a cég munkavállalóinak, a székesfehérvári helyi közösségi közlekedésben dolgozóknak.

 

 

Dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán mondott köszönetet az ehhez szükséges forrás biztosításáért. 

103 autóbuszvezető végzi jelenleg a helyi közösségi közlekedést Székesfehérváron - őket és a KNYKK Zrt. valamennyi dolgozóját érinti az a 13 %-os idei bérfejlesztés. A közlekedési vállalatnál létrejött hároméves bérmegállapodás 2018-ra 12%-os, 2019-re pedig 5%-os bértömeg növelés végrehajtását garantálja.

Németh Tamás vezérigazgató leveléről közösségi oldalán adott hírt dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere megköszönte a Kormány támogatását, amellyel biztosította a szükséges forrást a fehérvári közösségi közlekedésben dolgozók bérének emeléséhez és a szolgáltatás működtetéséhez.

A 13%-os emelés az önkormányzat számára nem jelent többletkiadást, a KNYKK Zrt-nél – hasonlóan a többi teljesen, vagy többségi állami tulajdonú gazdasági társasághoz –2017. január 1-jétől megvalósuló bérfejlesztések fedezete állami forrásból biztosított.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >