Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyuszisímogató és kézműves játszóház a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. április 17.
ImageHúsvéthétfő délutánján rendezi hagyományos nyuszisimogató rendezvényét a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Akik ellátogatnak a 14.00 órakor kezdődő programra, részt vehetnek kézműves játszóházban is.

 

 

Az élő állat nem ajándéktárgy! – erre hívja fel a figyelmet minden Húsvétkor a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Az állatvédők ugyanakkor fontosnak tartják, hogy az ünnep alkalmával élményekben gazdag programot kínáljanak a gyerekeknek, a családoknak, ezért idén is megszervezik a hagyományos nyuszisimogatót április 17-én, hétfőn 14.00 és 16.00 óra között.

A Takarodó út 5. szám alatti menhelyen találkozhatnak a gyerekek óriásnyulakkal, és kézbe vehető, igazán aranyos apróságokkal is. Akinek kedve tartja, bekapcsolódhat a kézműves játszóházba, ahol a kreatív ötleteket és az alapanyagokat is a szervezők adják.

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona idén nagyszabású programsorozattal ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját. A decemberig tartó, jubileumi rendezvényeket éppen a hétfői nyuszisimogatóval nyitják meg. Ismét lesznek közösségi, családi programok, de szerveznek többféle, gyerekeknek szóló versenyt, novellaíró pályázatot és kreatív felnőtteknek szóló versenyt is az állatvédelem jegyében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >