Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Évadzáró gála a Szinkronkorcsolya Szakosztálynál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 17.
ImageA szezon végéhez közeledve évadzáró gálát szervez kedden, 18.00 órától a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály. A látványos produkciókkal tarkított eseményen a szinkronkorcsolyások bemutatják az elmúlt hónapokban begyakorolt elemeket, és azt, hogy mennyit fejlődtek a szezon során. Az egyesület korosztályos csapatai szeretettel várnak minden érdeklődőt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban a bemutatóra!

 

A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály jelentős értéket képvisel a város sportéletében: számos sportolni vágyónak biztosít rendszeres mozgási lehetőséget. A klub három korosztályos csapata rendszeres résztvevője a hazai és nemzetközi versenyeknek, ahonnan rendre érmekkel és díjakkal térnek haza.

Az egyesület lányai egész évben szorgalmasan készültek, most pedig a nagyközönségnek is bemutatják, mennyit fejlődtek a szezon alatt. A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály minden tagja jégre lép, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A legfiatalabb versenyzőket magában foglaló Pingvinek, a mixed-age kategóriában szereplő Black Rose és a felnőttekből álló Jégtörők nevű csapat is bemutatja kűrjeit, illetve, hogy mennyit fejlődött az elmúlt egy évben, emellett a szinkron előkészítő és felnőtt csoport is megcsillogtatja tudását. A csapatok meglepetésekkel, többek között egy látványos fáklyás produkcióval is várják a szinkronkorcsolya iránt érdeklődő közönséget. A csapatok bemutatkozása után lehetőség lesz közös korcsolyázásra is – senki ne hagyja tehát otthon a korcsolyáját!

Az egyesület a következő versenyszezonban is nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre, melynek keretében örömmel várja a már korcsolyázni tudó 6 és 14 év közötti lányok jelentkezését Siáginé Varga Vera vezetőedzőnél. A szervezők továbbá várnak minden kedves korcsolyázni vágyót a baba-mama, a kezdő, a haladó és a felnőtt csoportokba! Érdeklődni a +3670/9451-561-es számon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

Az eseményről bővebb információ az egyesület közösségi oldalán található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >