Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ásványok és ékszerek nemzetközi börzéje
Ásványok és ékszerek nemzetközi börzéje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
Természetes kövek, ásványok, ékszerek sokaságával, rendkívül izgalmas gyermek- és felnőtt programokkal várják az érdeklődőket a XXIX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron.

 

A csaknem hetven kiállítót felvonultató tárlatot április 23-án, vasárnap a Videoton Oktatási Központban rendezik meg, ahol újdonságként a kővágás és kőcsiszolás mesterségével is megismerkedhetünk.

 


Kétezernél is több látogatót várnak a XXIX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzére és Ékszervásárra, amely április 23-án, vasárnap 9.00 órakor nyitja meg kapuit a Videoton Oktatási Központban. A hagyományos seregszemlére ezúttal csaknem hetven, főként magyarországi kiállítót várnak, de lesznek külföldi szereplők is. Nagy választékban találhatunk a Föld bármely drágakő-lelőhelyéről – például Erdélyből, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából – származó természetes és nem feldolgozott ásványokat, illetve a felhasználásukkal készült ékszereket, díszeket is.

Rendkívüli érdekességeket tartogatnak a börze kísérőprogramjai. Ismét lesz gyermekeknek szóló aranymosás, jégszobrászat és kincses homokozó, a felnőtteket pedig aura fotózással, horoszkóp készítéssel, karma jóslással, asztrológiai tanácsadással, életmód orvoslással és biológiai életkor felméréssel várják. Újdonságként  14.00 órától ingyenes kristálykoponya meditáción vehetnek részt a vendégek, illetve idén először megismerkedhetünk a kővágás és kőcsiszolás rejtelmeivel a mátraszentiváni Urbán Zoltán jóvoltából. A Fejér Megyei Ásványbarátok Köre kiállítással készül „Magyarország ásványai – Az év ásványa a kvarc” címmel.

A XXIX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár 17.00 óráig várja látogatóit.

Egyéb részleteket az alábbi linken olvashatnak az érdeklődők: http://www.minerals.hu/index.php?m=news&article=113&lang=hun

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >