Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Április 23-án rajtol a CEP Fehérvár Félmaraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 20.
ImageHétvégén újra a futásé lesz a főszerep a városban! Vasárnap a III. CEP Fehérvár Félmaratonon futhatnak a résztvevők. A városi futóversenyen négy számban indulhatnak a mozogni vágyók, akik a hét, tizennégy és huszonegy kilométeres távok közül választhatnak. Számos érdekességgel és meglepetéssel készülnek a szervezők minden korosztály számára.

 

Megkezdődött a visszaszámlálás, április 23-án, vasárnap már harmadszor rendezik meg a CEP Fehérvár Félmaratont. A felnőtt futók vasárnap délelőtt 10.00 órától állnak rajthoz a Regionális Atlétikai Központban. A sportolni vágyók négy versenyszámban indulhatnak: CEP Félmaraton, High5 14 kilométer, Decathlon 7 kilométer, valamint Neosoft 3x7 kilométeres váltó.

Idén is lesz szombaton gyerekfutás, a kisebbek egy kört, míg a nagyobbak, bátrabbak két kört teljesítenek majd a 600 méteres körpályáján. Egy plusz futószámmal is várják az érdeklődőket, ez is ingyenes lesz. A két gyerekfutam előtt lesz az úgynevezett Bregyó-kör, ide bárki jöhet, akinek kedve szottyan szombat délután futni, mozogni egy kicsit. Az expó, és a versenyközpont szombaton az említett három futam előtt, 14.00 órakor nyit majd. Ebben az évben is nagyon sok kiállító lesz, úgyhogy érdemes már szombaton is kilátogatni az eseményre.

A pálya nyomvonala nem változott az előző évhez képest. A III. CEP Fehérvár Félmaratonon résztvevők a Bregyó-köz – Malom utca – Zichy Liget (Móri út felől kerülve) – Várkörút – Rákóczi utca (első körforgalomig és vissza) – Várkörút (Budai útig, majd vissza a Berényi útig) – Fő utca – Városház tér – Liszt Ferenc utca – Mátyás király körút – Zichy Liget ("ügyvédsor") – Mészöly Géza utca – Ligetsor – Bregyó-köz útvonalon keresztül teljesíthetik a kiírt távokat.

Ezúttal is számos érdekességgel és meglepetéssel várják az indulókat a szervezők. A vasárnapi verseny előtt Csóra Renáta és az R-Gym csapata mozgatja át a futókat, akiknek többek között ingyenes talpvizsgálatra, gyúrásra és kineziotape-re, illetve vércukorszintmérésre is lesz lehetőségük.

A versennyel kapcsolatban további információ a www.rundevu.hu oldalon, valamint a III. CEP Fehérvár Félmaraton hivatalos Facebook oldalán található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >