Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lego-különlegességek a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 21.
A Balaton-Bakony Kocka Klub tagjainak Lego gyűjteményeiből láthatnak az érdeklődők kiállítást április 23-ig a Hiemer-házban. Játszósarokkal is készülnek a szervezők a gyermekeknek a tárlaton, amely reggel 09.00 órától este 18.00 óráig tart nyitva.

 

A tegnap megnyílt kiállítás a Balaton-Bakony Kocka Klub tagjainak LEGO gyűjteményéből áll. A 70-as évektől napjainkig lehet megtekinteni egyedi építményeket, különlegességeket, vonatokat, működő modelleket, Mindstroms robotokat, emellett Technic és SBRICK bemutatók is lesznek.


A tavalyi nagysikerű kiállítás után idén a Hiemer Rendezvényközpont nagytermében várják a látogatókat. Az érdeklődők egyedi építményeket, különlegességeket, városokat, kalózokat, Star Wars figurákat, lányos asztalokat, klasszikus űrhajókat, régi, új és egyedi vonatokat, középkori katonákat is láthatnak. A gyermekek és felnőttek a játszóházban építhetnek, vonatozhatnak, játékos feladatokon vehetnek részt.

Felnőttnek 600, a gyermekeknek 400 forintba kerül a belépő, míg a családi jegyet (két felnőtt és két gyermek) 1600 forintért vásárolhatják meg az érdeklődők. Minden látogatót szeretetettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >