Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szerdáig lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 25.
ImageAz ókori Római Birodalom és Pannonia címmel meghirdetett pályázatra meghosszabbított határidővel április 26-ig, szerdáig várják az alkotásokat – általános és középiskolásoktól, valamint amatőr festőktől. A beérkezett festményeket és grafikákat a Floralián állítja ki a Szent István Király Múzeum.

 

A Szent István Király Múzeum képzőművészeti pályázatot hirdetett a közelgő 41. Floralia, tavaszköszöntő ünnep alkalmából. Az ókori Római Birodalom és Pannonia a téma, a festményeket vagy grafikákat április 26-ig, szerdáig várják. Pályázhatnak általános és középiskolások, valamint amatőr művészek is.

Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet, a pályaműveket nyitvatartási időben kell leadni a Rendház épületben. A szakemberekből álló zsűri az eredményeket közzéteszi a www.szikm.hu oldalon és a Múzeum közösségi oldalán. A beérkezett pályaműveket a Floralián is kiállítják, a legjobb alkotásokat könyvjutalommal díjazzák.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek a http://szikm.hu/programok/floralia-rajzpalyazat/ oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >