Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Legyőzte a Falcót az Alba
Legyőzte a Falcót az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 24.
ImageSzoros első negyed után a másodikban állva hagyta, majd végül magabiztosan, 93-80-ra legyőzte a Falco KC-t az Alba Fehérvár-Puebla Plus a férfi kosárlabda NB I középszakaszában. Mindezt úgy, hogy lassan elfogy a fehérvári gárda kispadja, annyi a hiányzó: Tóth, Burgess és Edwards sérült, nem is várható gyors visszatérésük, ráadásul most Shepard sem léphetett pályára, Filipovicsot pedig a szezon végéig kölcsönadták Szegedre.

 

 

Egy sornyi játékos, közülük hárman kulcsjátékosok. Ezt és a teljesen formán kívül játszó Farr gyengélkedését is elbírta most az Alba, amelyben a 25 pontos Taylor és a 21 pontig jutó Lóránt volt a vezér, de az egyaránt 17-17 egységet produkáló Markovic és Keller Ákos, valamint a 12 pontos Mohammed is sokat tett a közösbe.

Ezzel a sikerével újra két mérkőzésnyi előnnyel vezeti a tabellát a Dzunics-gárda, amelyre most két nehéz idegenbeli derbi vár: először április 27-én Zalaegerszegen (19.00), majd 30-án Szolnokon (18.00) lépnek pályára Lóránték. Ha csak az egyiket megnyerik, akkor már szinte borítékolható a középszakasz első helye, ha nem, akkor az utolsó meccsen, hazai környezetben (május 4-én) a Körmend ellen dől majd el vélhetően az elsőség sorsa.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >