Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelemmel tapad tovább a Vidi
Győzelemmel tapad tovább a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 15.
ImageAz NB I-es szezon végére kezd belelendülni ismét a Videoton labdarúgó-csapata, a DVSC és a Haladás legyőzése után szombaton este Újpesten diadalmaskodott 3-0-ra Nego, Stopira és Scsepovics góljaival.

 

 

Henning Berg és együttese most sajnálhatja igazán a tavaszi szezon közepén elhullajtott nagyon súlyos pontokat (Paks 0-0, Vasas 1-2, Mezőkövesd 1-1, MTK 1-1), mert már nyakában érezhetné az aranyérmet, ha az ebben a fázisban eldobott 9 pontból csak 4-5 összejön. Ehelyett a Honvéd mellett lépdel, azonos pontszámmal, de eggyel kevesebb győzelemmel, ami a záráskor - ha így maradna - a kispestiek felé döntené a mérleg nyelvét.

A Megyeri úton nem volt sok izgulni valója a Vidinek, ugyanis nagyon hamar, az első negyedóra után Nego és Stopira találataival már kétgólos előnybe került, majd Diarra buktatta gólhelyzetben Lazovicsot, így 28 perc után már emberelőnybe is került a fehérvári egylet. Scsepovics remekbe szabott lövésével 42 minutumot követően 0-3 állt az eredményjelzőn, így gyakorlatilag a szünetre eldőlt a 3 pont sorsa.

A második félidőben már az égvilágon semmiféle sietni valójuk nem volt a piros-kékeknek, s bár néha túl lazára vették a figurát, így volt 1-2 kisebb lehetőségük a liláknak is, összességében a vártnál sokkal könnyebben, energiatakarékos üzemmódban győzött Henning Berg csapata, tehát fáradtságra aligha hivatkozhat majd a Fradi elleni szuperrangadón (Felcsút, május 20. 20.30).

A Honvéd újra egy hajrában szerzett góllal gyűrte le 2-1-re az MTK-t, a Fradi-DVSC meccs 0-0-ra, a Haladás-Vasas 2-2-re végződött, így már matematikailag is eldőlt, hogy csak a Vidi vagy a Honvéd lehet a bajnok, az FTC és a Vasas a 3. helyért fut versenyt az utolsó két körben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >