Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Színes programok gyerekeknek, felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 19.
ImageIsmét megrendezik Székesfehérvár-Csala népszerű tavaszi programját, a Csalai Majálist. A Török Ignác utcai játszótéren május 20-án, szombaton délután zenés – táncos színpadi produkciókkal szórakoztatják a közönség apraját, s nagyját, majd este utcabállal zárják a rendezvényt.

 

Jókedvű családok veszik birtokba évről évre a Török Ignác utcai játszóteret és környékét a Csalai Majálison, melyet első ízben 2012-ben rendeztek meg. A hagyományteremtő szándékot siker koronázza, a programsorozatot azóta is minden esztendőben megtartják Székesfehérvár szépen kialakított városrészében.

Idén május 20-án, szombaton 15.00 órakor kezdődik a Csalai Majális. A köszöntőket követően a Varga Feri – Balássy Betti párost hallhatja a közönség, őket követi az Apacuka zenekar gyerekműsora. Buch Tibor operett és musical slágerekkel, míg Grasics Anita és Bokányi Zsolt örökzöld dallamokkal érkezik. A Felicita Táncklub 18.00 órakor lép színpadra, végül 19.00 órától utcabálon mulathatnak a résztvevők, a zenét a Big Time zenekar szolgáltatja.

Nemcsak a városrész lakóit, hanem minden kedves vendéget sok szeretettel várnak a Csalai Majális szervezői!
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >