Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Lajkó Félix, ördögmaszk és tűztánc
Lajkó Félix, ördögmaszk és tűztánc Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 17.
ImageIdén is a Jam-Bory-Várral zárul a Kortárs Művészeti Fesztivál Székesfehérváron. 18. alkalommal töltik meg zenével, szöveggel, fényekkel a város egyik legromantikusabb helyszínét. Lajkó Félix, slampoetry, gyerekprogramok és tűzzsonglőrök is szerepelnek az idei összművészeti pikniken.

 

A Kortárs Művészeti Fesztivál legnagyobb szabású eseménye idén is a MéhKasAula és a Bory-vár által közösen szervezett Jam-Bory-Vár kisfesztivál lesz május 20-án, szombaton. Délután családi programokkal indul a rendezvény, mandala és ördögmaszk készítés, mesedarab is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az egész várat bebarangolva, hol vetítésbe, hol egy minikoncertbe botlunk, a Vagyóczky-teremben pedig a szervező MéhKasAula alkotóinak különleges üvegkiállítását láthatjuk.

Az este főszereplője a zene, 19 órától a Székesfehérvárhoz is kötődő Mörk zenekar játszik a Százoszlopos udvarban. Sokszínű, improvizatív, jazz-pop zenéjüket 20.40-től az elektronikus és az akusztikus, illetve a folk- és a partyzene eddig ismeretlen ötvözete váltja, a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész Lajkó Félix és az Óperentzia előadásában.

Az est zárásaként idén is a Tűzmadarak varázslatos tűztánc-színháza kíséri a közönséget a KNYKK különbuszaihoz, melyek díjtalanul szállítják be a fesztiválozókat a városközpontba. Az este részletes programját a Kortárs Művészeti Fesztivál honlapján találják: http://kortarsfesztival.hu/inside/2017/ai1ec_event/18-jam-bory-var/?instance_id=514

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >