Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bronzokkal kezdett Lakatos Zsanett
Bronzokkal kezdett Lakatos Zsanett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 17.
ImageKemény felkészülési időszak után, május közepén megkezdődött a versenyek sora Lakatos Zsanett számára. Velence városának legfiatalabb díszpolgára, többszörös világ- és Európa-bajnok kenus a szegedi idénynyitó rangsoroló viadalon egyéniben 200 és 500 méteren is a 3. helyen végzett (200-on ritkán látható, rendkívül szoros hármas befutóval), jelezve, hogy messze van még csúcsformájától, s hogy néha nehezebb a roppant erős hazai mezőnyben diadalmaskodni, mint egy vb-n vagy Eb-n.

 

Zsanett persze tudja jól, hogy ez még a felkészülési időszak vége, az igazi formáját a nyár legfőbb megmérettetéseire kell időzítenie.

 


 

- Számítottunk arra edzőmmel, hogy szoros lesz, ez a verseny arra volt jó hogy megnézzük, miként állok a többiekhez képest. Edzésből mentünk a Maty-éri pályára, és egy felkészülési versenynek is fogtuk fel. Persze győzni mindig jó, de most sajnos nem sikerült egyik számban sem nyernem. Jön viszont május legvégén a szegedi világkupa (melynek reklámarca is Lakatos Zsanett!), ott két számban – 200 egyesben és 500 párosban - állok rajthoz. Már nagyon várom, mert tudom, hogy sokkal jobb állapotban leszek, mint most és szeretnék a bronzoknál sokkal fényesebb medáliákat hazahozni Velencére, valamint klubomhoz az UTE-hoz. – foglalta össze a lényeget a rendkívül elszánt kenus.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >