Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Zamatos minikertek akár a belvárosban
Zamatos minikertek akár a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 18.
A Zamatos minikertek című előadásra várják a gyógy- és fűszernövények szerelmeseit a Patikamúzeumban. A nemcsak esztétikus, de hasznos és akár egy városi lakás erkélyén is megvalósítható kiskertekről dr. Gosztola Beáta kertészmérnök ad ízelítőt és tanácsokat az érdeklődőknek csütörtökön délután.

 

Zamatos minikertek címmel tart előadást a Növények Világnapja alkalmából május 18-án, csütörtökön 16.30 órakor dr. Gosztola Beáta kertészmérnök a Fekete Sas Patikamúzeumban.

Az otthon is termeszthető gyógy- és fűszernövények hasznos és esztétikus részei lehetnek a városi otthonoknak is, akár az erkélyen, a ház előtt vagy egy kiskertben megvalósítva. A fűszerkerttervezés alapjaiba enged betekintést a program, az egyes növényfajok botanikai tulajdonságait, környezeti igényeit és termesztési módját érintve.

Dr. Gosztola Beáta a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa, a Gyógy- és Aromanövények Tanszék oktatója. Szakértője többek között a vadon termő és termesztett gyógynövényeknek, és a gyógynövények termesztéstechnológiájának.

A programra a belépés ingyenes, az ismeretterjesztő előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >