Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Töltésy Pál Asztalitenisz Emlékversenyt rendeztek
Töltésy Pál Asztalitenisz Emlékversenyt rendeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. május 23.
A Kincs Kultúra Sport Egyesület idén is megrendezte – immár nyolcadik alkalommal – a Töltési Pál Asztalitenisz Emlékversenyt és a programhoz kapcsolódó sakkversenyt. Az egyesület egész évben ingyenes játéklehetőséget biztosít mindenki számára, így – nem meglepő módon – most is jellemzően Kincsesbányáról, illetve a környék településeiről érkeztek játékosok, hogy bemutassák tudásukat.

 

 

Ismét családias hangulat, nagy küzdelmek, remek csaták jellemezték az egykori kiváló asztaliteniszező emlékére kiírt asztalitenisz versenyt.

A férfiak versenyében megint kiéleztek mérkőzéseket láthattunk. A versenyen a legjobbnak Szabados János bizonyult. Második lett Fornai Miklós, harmadik pedig Horváth Zsolt, aki tavaly is bronzérmes volt, egy évvel korábban pedig ő vitte el az aranyérmet. A múlt évben a magyaralmási Hajas Ákos állt a képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokára, akit Lakatos József követett. (2015-ben Horváth Zsolt hatalmas küzdelemben szorította a második helyre Lakatos Józsefet.)

A nőknél Viczai Eszter lett az első, Sárkány Valéria a második, Baráth Erzsébet pedig a harmadik. Tavaly igazi kuriózumként ünnepelhettük Lőrincz Lászlónét, aki minden évben kiérdemelte a legjobbnak járó díjat, és hétszeres tornagyőztesként örülhetett sikerének. 2016-ban Turóczkyné Csada Hajni kapta az ezüstérmet, a harmadik pedig Riba Tiborné volt. (2015-ben a nők közül második Varga Zsanett lett, harmadik Major Istvánné, negyedik pedig Ribáné Takács Márta.)

 A veteránoknál most Ázsóth László bizonyult a legjobban. Őt követte Pocsai Miklós – aki tavaly is második volt – harmadik pedig Balázs István lett, aki legutóbb az aranyat vitte el. 2016-ban a harmadik Zoltai László volt. 2015-ben Pocsaji Miklós forgatta legjobban ütőjét, Balázs István második lett, Szabó Róbert harmadik, Beinschroth Sándor a negyedik, Riba Tibor pedig az ötödik. )

Az ifjúsági kategóriában 2017-ben Imrefi Balázs lett az első – aki tavaly harmadik volt. A második helyezést pedig Varga Tamás szerezte meg. 2016-ban Kalmár Bernié volt az arany, Turóczky Bence pedig ezüstöt kapott. 2015-ben a fiataloknál Matúz Martin bizonyult a legjobban, akit Kalmár Benedek és Novák Máté követett a dobogón.

A ping-pong asztalokon zajló küzdelmek mellett  a kincsesbányai civil szervezet idén is megrendezte az immár hagyománnyá váló sakktornát.

Ezt Horváth Ferenc nyerte meg. Második lett Riba Tibor, s harmadik Szatzker Csaba.  Tavaly Czetner Gyula volt a legjobb (ahogyan 2015-ben is), akit Riba Tibor követett (előbbre lépve egyet a korábbi évhez képest), majd Szatzker Csaba (ahogyan tavaly is), s Keller Bence következett a sorban.

Az ifjúságiaknál Török Dávid játszott legjobban – legyőzve Muhita Bencét.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >