Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow XII. Oszágos Fidelitas Szülinap
XII. Oszágos Fidelitas Szülinap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 05.

ImageA Fidelitas születésnapi partyját idén a debreceni Fidelitas szervezi. A programra november 27-ig jelentkezhettek a tagok, s mivel a rendezvényre december 6-án (holnap) kerül sor, a Mikulás és a Krampuszok is aktívan részt vesznek majd rajta! A szállás és az étkezés mindenkinek ingyenes (cukorbetegeknek külön torta készül!), a sztárvendég pedig Kovácsovics Fruzsina lesz.

FIDELITAS 12. SZÜLETÉSNAP

Időpont: 2008. december 6-7. (szombat-vasárnap)

Szállás: Győrffy István Kollégium, Debrecen, Postakert utca 7.

Buli helyszíne: Belgian Beer Caffe, Debrecen

Ha bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban hívd a következő számot: 06-20-497-20-70

Miért utaznál magányasonan vagy idegenekkel, ha ezt megteheted Fidelitasos társaságban, és ráadásúl olcsóbban! A regisztrációnál tömegközlekedést megjelölőknek, létszámtól függően buszokat szervezünk az ország több pontjáról, melyek igyekeznek minél több helyen megállni az ország területén, hogy lehető legtöbben tudják igénybe venni ezt a lehetőséget. A buszok bérleti díját szétdobjuk a rajta utazók között. Így a vonatos utazásnál olcsóbban lehet hozzánk eljutni! A buszok beosztásairól telefonon értesítünk mindenkit.

2008. december 6. SZOMBAT

15:00 - 19:00 érkezés Az érkezőket a vasút állomáson és a busz pályaudvaron helyi szervezők fogják várni, akik segítenek az eligazodásban. A Busz pályaudvar pár lépésre található a kollégiumtól innen gyalog lehet megközelíteni, a vasút állomásról kisbuszok szállítanak mindenkit a kollégiumba.

A kollégiumban krampusz lányok segítenek majd a regisztrációban, a szobák beosztásában. A Kollégium 400 férőhelyes. Négy emeleti szinten 64 négyágyas és szintenként egy-egy 6 illetve 8 ágyas háló található. Minden szint tanulószobája televízióval is fel van szerelve. A szobák berendezése a közelmúltban készült, kényelmes, praktikus elrendezésű. A regisztrácó alatt mindenki karszallagot kap, amely a buli helyszínén lesz szükséges a bejutáshoz, továbbá a rajta lévő számot fogjuk sorsolni a tombolán.

Vacsora: regisztráció során érkezéskor folyamatosan rendelünk pizzát az érkezők által leadott ízekben, amit a regisztráltak szobájába szervíroznak a krampuszaink. Indulás előtt a kollégium előtt frissen elkészített forralt borral és gesztenyével kívánunk kedveskedni, amit a Mikulás oszt ki; egyéb ajándék kíséretében.

20:00 - 21:00 Buli helyszín becserkészése

A bulizni indulókat 2 kisbusz szállítja az este folyamán a kollégium és buli helyszíne között. (oda-vissza). A születésnap estéjének helyszíne a belváros szívében található Belgian Beer Caffe (bővebb információ: www.belgianbeercafe.hu),, ahol a felújított sétálóutca és a téli hónapokban a díszkivilágítás teszi még hangulatosabbá az ünnepeket.

A Belga Söröző felső része 150-200 fő elhelyezésére alkalmas. Kisebb termek bevonásával kívánjuk biztosítani a szórakozás és a beszélgetés lehetőségét is, a tánc-terem mellett.

A hely konyhája lehetőséget ad a vacsorázásra azoknak, akik lekésték érkezéskor, illetve ki szeretnék egészíteni valamilyen desszerttel, meleg étellel.

Az este programja: Megnyitó Tortavágás Tombolasorsolás Buli hajnalig! Fellép: Kovácsovics Fruzsina!

Az este folyamán lufi hajtogatás! Póker asztal - verseny!

Tortavágás a köszöntő után kb 22 órakkor Torta ízek: csokis keksz, oroszkrém Cukor érzékenyek jelezzék és Nekik készül külön torta!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >