Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szersén Gyula és Berecz András is szerepel a Mind egy szálig programban
Szersén Gyula és Berecz András is szerepel a Mind egy szálig programban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 23.
Vasárnapig tart a „Mind egy szálig” jótékonysági honvédelmi adománygyűjtés Székesfehérváron. A rendezvény május 25-én, csütörtökön délután kulturális programmal is kiegészül, melynek keretében Szersén Gyula színművész, Berecz András mesemondó, illetve Agócs Gergely és a Fonó zenekar lép fel.

 

 

A „Mind egy szálig” jótékony célú programsorozatot 2013-ban indították útjára a Magyar Honvédelem Napjához kapcsolódóan. A vasárnapig tartó adománygyűjtés idén kiegészül egy kulturális programsorozattal, melynek keretében neves művészek lépnek fel több helyszínen Székesfehérváron.

Május 25-én, csütörtökön 17.00 órakor Szersén Gyula, Jászai Mari-díjas színművész önálló előadói estjét láthatják az érdeklődők a Vörösmarty Társaság Kossuth utca 14. szám alatti termében. A nemzet szinkronhangjaként is ismert művész klasszikus és kortárs szerzők műveiből ad elő „A gondolta a fegyelmével lázad” című programon. 18.00 órakor a Művészetek Házában Berecz András mesemondó műsorával, majd 19.00 órától a Városház téren Agócs Gergely és a Fonó zenekar koncertjével folytatódik a rendezvény. Valamennyi helyszín ingyenesen látogatható.

A „Mind egy szálig” adománygyűjtés vasárnapig tart: az Alba Plaza előtti téren május 28-ig, naponta 16.00-tól 18.00 óra között, a Városház téren május 27-28-án 16.00-tól 18.00 óráig, míg a Hősök terén május 28-án 10.00-től 12.00 óráig várják a támogatókat. A kezdeményezésből befolyt összeget idén a Szent Sebestyén templom előtti térre készülő II. világháborús emlékmű felállítására fordítják.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >