Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Zenével kezdődik a nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. május 26.
ImageJövő héten három hangverseny közül is választhatnak a komolyzene kedvelői. Szerdán dr. Lakatos János csellista kardiológus ad koncertet, csütörtökön pedig az Alba Regia Szimfonikus Zenekar esti szerenádjai kerülnek műsorra, a jótékonysági est a Viktória Rehabilitációs Központban, a romantikus kamarakoncert pedig a Bory-várban.

 

Dr. Lakatos János csellókoncertet ad május 31-én, szerdán 19 órakor az Alba Regia Szimfonikus Zenekar próbatermében (Szabadságharcos út 59.). A kardiológus orvos repertoárjában Bach-, Csajkovszkij- és Kodály-darab is szerepel. Az előadásban közreműködik dr. Kolbe Ilona zongorán. A programra a belépés díjtalan.

Szerenád
címmel ad jótékonysági koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar június 1-jén, csütörtökön 17 órakor a Viktória Rehabilitációs Központban (Erzsébet út 20.). Az EsélyKör szervezésében megvalósuló ingyenes hangversenyre a fogyatékkal élőket is szeretettel várják az akadálymentes helyszínen.

Csütörtökön 20.30 órakor
a Várszerenáddal folytatódnak a komolyzenei programok: a Zenekar a Bory-vár gyertyafényes, romantikus környezetében szólaltat meg könnyed hangulatú kamarazenei műveket – a hangversenymester Selmeczi Gábor, vezényel és fuvolán közreműködik Drahos Béla Liszt-díjas fuvolaművész. Kivételes sétára hív a koncert, egy pohár borral élvezhetjük a zenét a mesés falak között. Jegyeket a www.arso.hu oldalon és a Vörösmarty Színház Jegyirodájában lehet kapni. A hangverseny esőnapja június 4., vasárnap.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >