Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
IV. Fehérvári Egészségpiac szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület   
2017. május 26.
ImageNegyedik alkalommal szervezik meg a Fehérvári Egészségpiacot szombaton a Jancsárkertben. Szeretnék, ha minél több fehérvári megismerné az egészséges életmód alappilléreit, az egészséges élelmiszerektől a könnyen elérhető mozgásformákig.

 

A Humán Szolgáltató Intézet munkatársai, valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület tagjai két közeli helyszínen szervezik meg az IV. Fehérvári Egészségpiacot. A szombati programról Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Schultz György, a Jancsárkert  Piac és Közösség egyesület elnöke, Zsupányi Gábor személyi edző az A1 Magma - Fittness Sportközpont képviseletében, valamint Pásztor László, a Magyar Kerékpáros Klub fehérvári szervezetének vezetője tartott közös sajtótájékoztatót.

A rendezvény célja, hogy minél több fehérvári megismerje az egészséges életmód alappilléreit, az egészséges élelmiszereket, ételeket, italokat, a gyógynövény-készítményeket, a testmozgás jelentőségét és könnyen elérhető formáit (pl. kerékpározás, gyaloglás, torna). 

A Jancsárkert termelői piacon az „egészséges” ételek, italok, testápolók, háztartási eszközök, bemutatója és vására keretében mintegy ötven székesfehérvári és Fejér megyei termelő részvételére számítanak. 08.00 órától ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon és a fogyókúrázókat, cukorbetegeket érintő orvosi konzultációkon lehet részt venni. Az A1 Magma Fitness - Wellness Sportközpontban pedig személyi edző várja az érdeklődőket. 10.00 órakor kerékpáros, illetve nordic walking városi túra indul, ugyancsak ekkor kezdődik a 3-1-2 meridián torna is.  A rendezvényen részt vesz majd Kovács Sarolta és Demeter Bence öttusázó is.

Szintén 10.00 órakor adják át a Jancsárkert gyermeknapi pályázatának díjait. A gyermekeket állatsimogatóval, pónilovaglással, mandalarajzolással várják.

A szervezők szeretettel várják a fehérvári és környékbeli érdeklődőket!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >