Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Közösen többre megyünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Új Nemzedék Székesfehérvári Közösségi Tér, Kész-Varga Mónika   
2017. június 16.
ImageKeresd és szeresd a teret! szlogennel indítanak országos akciót az Új Nemzedék Központ Közösségi Terei. A kezdeményezés célja a minél élhetőbb városi környezet kialakítása. Székesfehérváron a Béke térre várják június 17-én, szombaton a szervezők az önkénteseket a városszépítés jegyében.

 

A Keresd és szeresd a teret – Önkéntes Városszépítő Akció olyan országos kezdeményezés, amit az Új Nemzedék Központ Közösségi Terei szerveznek azzal a céllal, hogy barátságosabb, élvezhetőbb és élhetőbb városi környezet kerüljön kialakításra a közösség erejével. 

A virtuális szórakozás és a digitális kommunikáció terjedése ellenére még mindig a városi terek azok a helyszínek, ahol a városlakók értékes időt tudnak eltölteni egymással. Vannak, akik csak átrohannak ezeken a helyeken suliba, buliba vagy munkába menet; de vannak, akik órákat töltenek el barátaikkal beszélgetve, olvasva, napozva, zenét hallgatva, kutyákkal játszva, fűben fetrengve. A kezdeményezés lényege, hogy ezeket a közös helyszíneket közösen barátságosabbá tegyük.  

Az Új Nemzedék egész évben, országosan húsz Közösségi Térben várja a fiatalokat különböző programokkal, kikapcsolódási lehetőségekkel és rendezvényekkel. A Keresd és szeresd a teret – Önkéntes Városszépítő Akcióra Székesfehérváron, a Béke téren kerül sor, június 17-én, szombaton 10 órától 14 óráig. A program – melyet Molnár Tamás civil és ifjúsági ügyekért felelős tanácsnok nyit meg - minden korosztálynak szól, hiszen a város mindenkié.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >