Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Technikai okok miatt később nyílik az Aba Novák-kiállítás
Technikai okok miatt később nyílik az Aba Novák-kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 14.
Nagyértékű, részben magángyűjteményekből származó alkotások egész sorát vonultatja fel a Színek és színek megint kiállítás, amely Aba-Novák Vilmos munkáiból ad válogatást a látogatóknak. A Szent István Király Múzeum igazgatója, Kulcsár Mihály tájékoztatása szerint technikai okok miatt a tárlat megnyitására a tervezettnél később kerül sor, de mindenképpen megvalósul a sokak által várt kiállítás.

 

Több országos jelentőségű nagykiállítást szervez idén a Szent István Király Múzeum. Ezek egyike az az Aba-Novák Vilmos alkotásaiból rendezett tárlat, amely áttekintő válogatást ad a Székesfehérváron több nagyméretű seccójáról ismert festőművész pályájáról. A kiállításnak otthont adó Csók István Képtárban számos, közgyűjteményekből és magángyűjtőktől származó alkotást tárnak majd a látogatók elé, és természetesen a Magyar-francia történelmi kapcsolatok pannó adja mindennek a hátterét.

Hetek óta folynak a tárlat előkészületei, ám a Szent István Király Múzeum igazgatójának tájékoztatása szerint olyan technikai okok merültek fel, amelyek miatt a kiállítás péntekre tervezett megnyitását el kell halasztani. Az eseményre a meghívókat már korábban kiküldte az intézmény, Kulcsár Mihály igazgató mindenkitől elnézést kér a kellemetlenségért. A módosított időpontról minden lehetséges fórumon tájékoztatást tesznek majd közzé, addig is a látogatók megértését és türelmét kérik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >