Kezdőlap
Félpályás útlezárás hétfőtől a Nyitrai  Fiskális csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 19.
ImageCsőtörést követő burkolat-helyreállítási munkálatok miatt a hét elején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek a Fiskális út és a Nyitrai út csomópontjában. A bevezetésre kerülő félpályás útlezárás miatt a 25-ös helyi buszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A korlátozások a WAZE applikáción keresztül is letölthetők. Az utazóközönség megértését kérik!

 

Csőtörés volt nemrég a Nyitrai út - Fiskális út csomópontjában. A helyreállítási munkálatok jövő hét elején megkezdődnek, így június 19-én, hétfőn 08.00 órától június 22-én, csütörtökön 04.30 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani a kereszteződésben. Félpályás útlezárás kerül bevezetésre mind a Fiskális, mind a Nyitrai út egy rövid szakaszán. Így a forgalom váltakozó irányban tud majd haladni, a kihelyezésre kerülő közlekedési táblák alapján. 

Az arra közlekedő helyi autóbuszjáratok vonatkozásában azonban módosulásra kerül sor. A 25-ös helyi autóbuszjárat a fenti napokon, a 24-es helyi autóbuszjárat útvonalán, a Pozsonyi út – Zsolnai út terelőútvonalon, a Zsolnai úti buszfordulóig fog közlekedni. 

A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás a WAZE oldalra is feltöltésre kerül, így az applikáción keresztül letölthető. Kérjük mind a gépjárművezetők, mind a közösségi közlekedést igénybevevők türelmét, és megértését!

 

 
< Előző   Következő >