Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Pál utcai fiúk vándorkiállítás Székesfehérváron
A Pál utcai fiúk vándorkiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 25.
Hétfőtől látogatható A Pál utcai fiúk vándorkiállítás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Könyvtárában. Az interaktív tárlaton paravánok, képek, játékok mutatják be a regény hőseit, és a századforduló korának tárgyait. A könyvtár nyitvatartási idejében mindenkit szeretettel várnak!

 

Interaktív vándorkiállítást láthatnak az érdeklődők hétfőn 10 órától a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban: A Pál utcai fiúk népszerű regényéhez kapcsolódó tárgyakat, a grund hőseit és a századforduló jellegzetes korszakát mutatják be paravánokkal, képekkel, játékokkal.

Molnár Ferenc 110 éve írta meg az azóta számtalan nyelvre lefordított regényt, a szerzőre jövőre emlékezünk a 140 éves születésének apropóján, és Fábri Zoltán filmadaptációja is kerek születésnapot ünnepel 2018-ban. A kiállítás több mint 10 évig vándorol az országban, és eljut határon túli olvasókhoz is.

A székesfehérvári helyszínen a könyvtár nyitvatartási idejében és csoportok esetében előzetes egyeztetés alapján lehet látogatni a tárlatot augusztus 15-ig – minden gyereket és felnőttet szeretettel várnak! További részletekről a http://www.ggmuvhaz.hu/2017/06/07/a-pal-utcai-fiuk-vandorkiallitas/ oldalon lehet olvasni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >