Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fantasztikus nyereményjáték a Fidelitasban!
Fantasztikus nyereményjáték a Fidelitasban! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 08.

ImageA Fidelitas és szakmai műhelye, a Fidelitas Informatikai Kabinet a Karácsony közeledtével közös ajándékozási akciót indít a mai naptól egészen december 19-ig.

Hazánk legnagyobb ifjúsági szervezetének helyi csoportjai számára a közel kéthetes program keretében honlap szépségversenyt rendezünk. Az 1. helyezett csoport egy multifunkciós nyomtatót, a 2. helyezett egy digitális fényképezőgépet és a 3. helyezett egy iPod-ot kap karácsonyi ajándékként a fa alá.

A csoportok internetes oldalain a külcsín mellett természetesen a tartalom is nagy súllyal bír az értékelés során - a szakértőkből álló zsűri külön figyelmet fordít az oldalakon elhelyezett gazdag karácsonyi tartalmakra. Meggyőződésünk, hogy a XXI. század fiatal generációinak az online felületeken is aktívan kell megjelennie. Az internet, mint kommunikációs csatorna használata elengedhetetlen a hatékony párbeszéd megvalósításában.

Baráti üdvözlettel: Ágh Péter, ügyvezető alelnök Burján András, kabinetvezető

A játék leírása:

1.A játék szervezője a Fidelitas és a Fidelitas Informatikai Kabinet

2.A versenyben a Fidelitas helyi és megyei csoportjai vesznek részt honlapjaikkal.

3.A játék 2008. december 5-től egészen december 19. éjfélig tart.

4.A 3 tagú szakmai zsűri összetétele: Soltész Attila - az InfoTér Egyesület elnöke, Kott Ferenc - a Debreceni Egyetem tanára és Kaszó Márk - az encosoft Kft. ügyvezetője.

5.A zsűri az első, második és harmadik legjobb internetes oldalt díjazza.

6.Az értékelés során a zsűri a honlap külső megjelenése mellett a tartalom minőségét, naprakészségét is figyelembe veszi.

7.A nyertes csoportok elnökei(képviselői) december 22-én vehetik át nyereményüket a Szentkirályi utcai központ épületében.

8.A játék kapcsolattartója: Burján András (email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >