Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Útlezárások a Tour de Hongrie 2017 miatt
Útlezárások a Tour de Hongrie 2017 miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 29.
ImageA Tour de Hongrie 2017 nemzetközi országúti kerékpárverseny miatt június 29-én, csütörtökön 16 és 17 óra között Székesfehérváron több utat lezárnak a rendőrök, így sok közlekedési csomópontban forgalomkorlátozásokra kell számítani. Mind a szervezők, mind a rendőrök a fehérváriak megértését és türelmét kérik! A nagy hőségre való tekintettel a várakozóknak több kereszteződésben vizet fognak osztani.

 

 

A több mint kilenc évtizedes múltra visszatekintő Tour de Hongrie nemzetközi országúti kerékpárversenybe idén először Székesfehérvár is bekapcsolódik. Számos kerékpáros programmal várják az érdeklődőket 15 órától a Zichy ligetbe, ahol a versenyzők mezőnyének részhajráját is végig lehet szurkolni.  

A biciklisek nagy sebességgel való közlekedése miatt az általuk érintett útvonalakat a rendőrség teljes szélességében lezárja, tekintettel arra, hogy a versenyzők, a járművezetők és a gyalogosok biztonsága is csak ily módon szavatolható.

Így közlekedésbiztonsági szempontból június 29-én, csütörtökön kb. 16 és 17 óra között lezárásra kerül ideiglenesen a Béla út - Berényi út - Szekfű Gyula utca - Mátyás király körút - Schwäbisch-Gmünd utca - Palotai út - Vörösmarty tér - Széchenyi út - Horvát István út - Balatoni út - Úrhidai út. 

Ezt a fehérvári szakaszt a mezőny hozzávetőlegesen 15 perc alatt teljesíti, de természetesen a kerékpárosok megérkezése előtt az adott útszakaszok már lezárásra kerülnek, ami összességében mintegy 45 percig fog tartani.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, a Közterület-felügyelettel és a Polgárőrséggel együtt Székesfehérváron mintegy 90 fővel fogja biztosítani a versenyt.

Kérjük a közlekedőket, hogy a forgalomkorlátozásokra legyenek tekintettel, az egyenruhások utasításait tartsák be!
A hőségre való tekintettel a várakozási idő alatt vízosztásra kerül sor több útkereszteződésben.

Kérjük a fehérváriak türelmét és megértését!

 

 
< Előző   Következő >