Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elkezdte a felkészülést az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 12.
Megkezdte a felkészülést a 2017-18-as bajnoki szezonra az Alba FKC női kézilabda csapata. Deli Rita vezetőedző tanítványai hazai pályán hangolnak az őszi feladatokra, vasárnap kora este pedig Tatára utaznak, edzőtáborba.

 

 

Az új igazolások, a két orosz válogatott, Yana Zhilinskayte (beállós) és Olga Gorshenina (irányító), valamint a magyar nemzeti együttesben 28 alkalommal szereplő, rutinos irányító, Temes Bernadett egészen biztosan nagy erősségei lesznek a fehérvári alakulatnak. Az MTK-tól érkezett tehetséges beálló, Sztankovics egyelőe kölcsönben, a Pénzügyőrben szerepel majd, az ugyancsak fiatal kapus, Mistina Kitti Kecskemétről igazolt az AFKC-hoz.

A szakmai, segítői stáb is változott, bővült: az anyai örömök elé néző Siti Eszter helyett Nagy Beatrix lesz Deli Rita első számú "segédje", erőnléti edzőként pedig az a Poór András került állandó státusszal a stábba, aki már tavaly is tartott tréningeket. A masszőr és csontkovács Bíró László munkáját Kozma Ferenc segíti a következő idényben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >