Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
154 ezer fős látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2017. július 12.
ImageA Sound történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár, bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezők várakozásainak megfelelően már az első évben rendkívül népszerű új partyhelyszín lett.

 

A szombati napon - többek közt a várva várt Robin Schulz és Kygo bulijára - teltházzal menetelt a party, a fesztivál 5 napját tekintve pedig elmondható, hogy az időjárás is igen kegyes volt a Soundhoz. Már az első napon nagy sikert arattak a különböző utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a hamisítatlan riói hangulat, az amúgy is izgalmas fesztivál látványvilágába. A vízre épített stégek és a nap mint nap kifutó Party Boat is teltházzal üzemelt, sokan kipróbálták a Mingo Polót, és népszerűek voltak a vízisportok is.

A Balaton Sound hazánk kiemelt turisztikai eseménye, nem csupán egy zenei fesztivál, hanem egy fontos "turisztikai mágnes", amelyre több, mint 150 ezren látogatnak el, jórészük különféle európai országokból, így fontos szerepet játszik a Balaton nemzetközi népszerűsítésében is. Ennek volt egyik innovatív eleme - a Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából - a speciális, 360 fokos VR (virtuális valóság) túra, ahol egy speciális eszköz segítségével vehettek részt a látogatók a virtuális országjárásokon vagy ismerhették meg a fesztivál környékét, így például Badacsonyt, Tihanyt vagy Veszprém belvárosát. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >