Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Még kaphatóak jegyek a nyári színház jövő heti előadásaira
Még kaphatóak jegyek a nyári színház jövő heti előadásaira Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 14.
ImageJúlius 16-án, vasárnap mutatják be a fehérvári nyári színház keretében „A hülyéje” című bohózatot. A darabnak jövő héten három további előadása lesz, melyekre még lehet jegyeket vásárolni több helyszínen.

 

 

Új helyre költöznek idén a fehérvári nyári színház előadásai. A Pelikán udvar helyett ezúttal a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ Kultúrudvarában mutatják be július 16-án, vasárnap Georges Feydeau „A hülyéje” című bohózatát. A félrelépések, félrenézések, félreértések és rajtaütések sorozatát felvonultató vígjáték Hamvai Kornél nyelvi humorban bővelkedő fordításának felhasználásával készül. A főbb szerepekben Egyed Attilát, Varga Gabriellát, Andrássy Mátét, Keller Jánost láthatja a közönség.

A darab július 18-i, keddi és 20-i, csütörtöki bemutatójára szép számmal kaphatóak még jegyek, illetve a július 21-i, pénteki előadásra is van néhány szabad hely. A belépőket a Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Városház téri jegyértékesítő pavilonban, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban, illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen lehet megvásárolni. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >