Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Krémek krémje a Belvárosban  új cukrászda nyílt a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Kotlóczi János; Havasi Tímea   
2017. július 17.
Új színfolttal gazdagodott a vendéglátóegységek palettája Székesfehérvár Belvárosában. Megnyitotta kapuit a Krém Cukrászda, amely prémium kategóriájú termékeket kínál nemcsak a hagyományos, hanem a diétás és Paleo étrend kedvelőinek is. Székesfehérvár Önkormányzata nevében dr. Cser-Palkovics András köszöntötte a megnyitó résztvevőit, és fejezte ki gratulációját.

 

A Székesfehérváron alapított, tősgyökeres székesfehérvári tulajdonossal rendelkező Martin Gastro Kft. elnevezésű családi vállalkozás  2015. május 1-jén nyitotta meg „KRÉM KÁVÉZÓ CUKRÁSZDA” elnevezésű első üzletét a Szabadságharcos utca 40. cím alatt található Liget Üzletház földszintjén, az uszoda szomszédságában. Helyben főzött fagylaltjaik, kézműves süteményeik, tortáik és a már sláger terméknek számító pohárkrémjeik a székesfehérvári Végh József mestercukrász irányítása alatt készülnek a saját, modern, új fejlesztésű gépekkel felszerelt cukrászüzemben. 

A vevőknek csak prémium kategóriájú termékeket kínálnak, köztük a városban kizárólagosan itt kapható Carraro 1927 kávémárkát, és saját pörkölésű KRÉM kávét. A tulajdonosok fontosnak tartják, hogy a cukorbetegek és a PALEO étrend kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő termékeket, így készítenek cukor-laktóz-gluténmentes terméket is, amelyek mind a fagylalt, mind a süteménykínálatban megtalálhatóak. Termékeik előállításánál nagy hangsúlyt fektetnek a frissességre és a minőségre, melyre biztosíték a legújabb fejlesztésű olasz cukrászgépek megléte. Az alapanyagok kiválasztásánál mindig a legjobb minőségre törekszenek és ezért lehetőség szerint a helyi termelőktől, kereskedőktől vásárolnak.

A Krém Cukrászda első üzletének nyitása óta nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak a tulajdonosok. Már a kezdetektől tervezték egy belvárosi üzlet nyitását is, így a sok dicséret még inkább megerősített őket abban, hogy cukrászda megállná a helyét Székesfehérvár Fő utcáján is. Új üzletük a bázis üzlet arculatának megfelelő design-al, de a belvárosi stílushoz alkalmazkodó loft stílusban került kialakításra, termékeiket frissen szállítják át saját Szabadságharcos utcai cukrászüzemből.

A belvárosi üzletük megnyitása az Önkormányzat együttműködésének is köszönhető, mivel lehetőséget kaptak arra, hogy megvalósítsák egy régi céljukat, azt, hogy a történelmi Belvárosban, egy exclusive helyen is jelen lehessenek. Vállalkozásuk sikerében nagy szerepet játszik a csapatmunka, a szakképzett, elhivatott dolgozók, akik a háttérben új ötletekkel és kreatív szemlélettel viszik tovább a vállalkozás hírnevét.

A megnyitón Kotlóczi János üzletvezető köszöntötte a vendégeket.  Beszélt az indulásról és a bővülés iránti törekvéseikről, melyek egy év alatt realizálódtak.   Mint mondta, az első cukrászdában 8 munkatárssal indultak, jelenleg az alkalmi foglalkoztatottakkal együtt 26-an dolgozójuk van. Cukrászüzemüket két hete bővítették ki, hogy mindkét üzletüket elláthassák a termékeikkel.

„Egy ilyen üzlet megnyitása mindig nagy öröm a város számára, hiszen édes finomságokról, jókedvről, mosolyról, egy nagyon jó cukrászról és egy sokak által kedvelt személyzetről szól! Az első Krém Cukrászdában már megtapasztalhattuk a dolgozók vendégszeretetét. Az új üzlet kiváló helyen nyílt, nekünk pedig az a fontos, hogy a Belvárosban minél több helyen minél több, minőségi szolgáltatást nyújtó vendéglátóipari egység működjön.” – hangsúlyozta a megnyitón Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András hozzátette, hogy a rendezvények száma folyamatosan növekszik, az élettel teli Belvárosban pedig szép számmal vannak olyan helyek, ahol a látogatók leülhetnek, beszélgethetnek és jól érezheti magukat. Úgy fogalmazott : „Ha él a Belváros, akkor a város egésze is él!” 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >