Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódnak a koncertek a Károlyi Kastélyban
Folytatódnak a koncertek a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 26.
ImageAz Echo Nyári Akadémia ingyenes kávékoncertjeit, valamint július 15-én, 19 órakor kezdődő zárókoncertjét követően a Károlyi József Alapítvány további komolyzenei csemegét ajánl az érdeklődők figyelmébe. Július 28-án, pénteken, 20 órakor a Károlyi Kastély díszudvarán veszi kezdetét a hagyományos Nyári szabadtéri gyertyafényes hangverseny, amelynek keretében ezúttal fiatal tehetségekből álló együttes, a Florestan Fúvós Trió lép fel.

 

 

A programban a zenetörténet két korszakával találkozhatunk. Az első részben klasszikus repertoár csendül fel Bach fúgájával és Mozart híres « London Trió »-jával, valamint egy Divertimentóval, a második részben pedig 20. századi francia zeneszerzők, úm. Jean  Françaix és Jacques Ibert darabjai szólalnak meg. A koncertet Mozart játékoes Divertimentója zárja.

 

A Florestan Fúvós Trió koncertjének jegyárai:

Felnőtt: 3 000 Ft ; diák, nyugdíjas: 2 500 Ft

 

Információ jegyfoglalás :

Károlyi József Alapítvány, Károlyi Kastély, 8052 Fehérvrárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail : Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , web : www.karolyikastely.hu

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >