Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lezárták az autók elől a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
ImageAz Önkormányzat által elvégeztetett hídvizsgálatok során biztonsági okokból veszélyesnek találták a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti hidat, ezért az a gépjárműforgalom elől lezárásra került. Az intézmények parkolóit a Bregyó köz felől lehet megközelíteni. Kérik az autóval közlekedők fokozott figyelmét.

 

 

Az Önkormányzat által megrendelt éves hídvizsgálatok során kiderült, hogy a Fürdő utcai Malom-csatorna közúti híd kis felületi hibája komolyabb szerkezeti meghibásodásra utal: a föld pereg ki a téglaboltozat feletti feltöltésből a szélesítésnél, valamint az acélgerendák egyik végének alátámasztása nem megfelelő.

A hidat a biztonság miatt időszakosan lezárták a gépjárműforgalom elől, erre a híd két végén forgalomkorlátozó oszlopokat helyeztek el. A hídon látható mozaikos repedést a gyalogos és kerékpáros forgalom elől lezárták.

A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint A Szabadművelődés Háza parkolója a Bregyó köz felől közelíthető meg. A Sár utcai és a Bregyó közi útcsatlakozásnál a „zsákutca kerékpáros továbbhaladási lehetőség” táblát helyezték ki. 

 
< Előző   Következő >