Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Múzeumdetektíveket és ifjú kézműveseket keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 18.
Július utolsó napjától múzeumdetektíveket toboroznak a Szent István Király Múzeumban: a napközis táborban fura, titokzatos történetek után nyomozhatnak a gyerekek. A Szabadművelődés Házában július 31-től kézműves foglalkozásokat tartanak, szabás-varrás, gyöngyfűzés, üvegfestés és textilszobrászat is várja az ifjú érdeklődőket.

 

12-14 éves múzeumdetektíveket toboroznak július 31-től az Országzászló téri épületben. A helyzet izgalmas: egy vidéki múzeumban barátságtalan öreg nénik őrzik a termeket és folyton a látogatók nyomában vannak… Hogy a sok fura, régi tárgy, a képek milyen titokzatos történetet rejtenek, ezt deríthetik ki a vállalkozó nyomozók.  A tábornapok 8.30 órakor indulnak, a részvételi díj 22 ezer forint napi három étkezéssel. Helyfoglalás 5000 forint befizetésével lehetséges a turnus előtt egy héttel, a program minimum 8 fővel valósul meg. Paréj Gabriellánál lehet jelentkezni a 70/338-6169-es telefonszámon vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

A Szabadművelődés Házában július 31-től kézműves gyerektábor lesz, ahova 8-12 év közötti gyerekeket várnak. Négy foglalkozásvezető mutatja meg az ifjú érdeklődőknek a szabás-varrás, a gyöngyfűzés, a horgolás, az üvegfestés és a textilszobrászat praktikáit. A tábor ára 15 ezer forint, az étkezésért naponta 600 Ft-ot kell fizetni. További információ kérhető, valamint jelentkezni Cseh Katánál a 30/708-2787-es telefonszámon vagy az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >