Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Rákász Gergely orgonakoncertjével folytatódik a Harmonia Albensis
Rákász Gergely orgonakoncertjével folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. július 18.
Székesfehérvár igen régóta ismert és kedvelt vendégművésze, Rákász Gergely koncertorgonista örvendezteti meg a közönséget a Harmonia Albensis keretében. A csütörtökön 20.30 órakor kezdődő fellépésre még lehet jegyeket vásárolni.

 

Illuminations, azaz Megvilágítások címmel ad koncertet Rákász Gergely koncertorgonista a Harmonia Albensis templomi sorozat harmadik állomásán, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar szervezésében. Az eseményre a Szent István-székesegyházban kerül sor 2017. július 20-án, csütörtökön, a korábban jelzett 19.30 óra HELYETT 20.30 ÓRAKOR

A győri illetőségű, a székesfehérvári közönség előtt is jól ismert művész a műfajhatárokat merészen átlépő, a képzőművészet, a tánc és színművészet elemeit felvonultató látványkoncertjeivel már eddig is számos rajongót szerzett hangszere, tágabb értelemben véve pedig a klasszikus zene ügyének.

Mintegy másfél órás, varázslatos időutazásra repíti a közönséget a gyertyákkal megvilágított templomban, amely Székesfehérvár, az egyház és a polgárok egyik legfontosabb épületegyüttese. Bensőséges, meghitt hangulatot árasztó koncertjének programjában Pachelbel, Bach, Händel, Vivaldi, Mozart és Schubert remekművei  szerepelnek.

Jegyek vásárolhatóak 2.200 forintért Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Tourinform Irodában, illetve a fehérvári szimfonikusok honlapján, a www.arso.hu  portálon.  Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar nagy szeretettel invitál minden kedves zenebarátot!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >