Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Alkotótáborok a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házában
Alkotótáborok a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 20.
ImageA népművészetek, a mesterségek titkaiból leshetnek el praktikákat azok a felnőttek és gyerekek, akik a Kézművesek, a Mesterségek és a Művészetek Házának alkotótáboraiban vesznek részt. Július végétől szerveznek foglalkozásokat, nemezeléssel, bőrművességgel, ékszerfestéssel, kosárfonással és fafaragással.

 

Az Asszonyműhely 2017-es alkotóhetét július 24-28. között szervezik. A Fehérvári Kézművesek Egyesületének táborában többek között foltvarrással, bőrmunkák készítésével, nemezeléssel, ékszerfestéssel is foglalkozhatnak a résztvevők. A lányok, asszonyok természetes alapanyagokkal sajátíthatnak el különböző technikákat, amelyek segítségével játékokat, használati és ajándéktárgyakat készíthetnek el. A Kézművesek Házában 9 és 17 óra között zajlanak a foglalkozások, a részvételi díj 18 ezer forint, az ebéddel együtt. További információ kérhető a 20/259-2952-es telefonszámon, a részletes programról a http://www.fehervarikezmuvesek.hu/ oldalon lehet olvasni.

Négy mesterség fortélyai tábor
t hirdet a Mesterségek és a Művészetek Háza július 31-től. A bőrműves, a nemezműves, a kosárfonó mesterségek mellett a csuhéművesek praktikáival ismerkedhetnek meg a jelentkezők. A gyermek, ifjúsági és felnőtt népművészeti alkotótábor részvételi díja 18 ezer forint, ez az alapanyagok költségeit fedezi, az étkezést vagy igény esetén a szállást külön kell fizetni.

Az augusztus is tartogat kézművestábort 10-18 éves gyerekeknek, fiataloknak: 21-től fafaragással foglalkozhatnak a résztvevők a Mesterségek Házában, ahol 8.30 órától 16.30 óráig kínálnak programokat. A részvételi díj 15 ezer forint, tartalmazza a szakmai alapanyagokat és az étkezést is. További információért Komendó Gabriellát lehet keresni a 22/313-175-ös vagy a 30/955-1742-es telefonszámon, részletek a http://www.fejermmk.hu/ oldalon olvashatók

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >