Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
TENISZ: KARNYÚJTÁSNYIRA A BAJNOKI CÍMTŐL A KISKÚT Nyomtatás E-mail
Írta: Kaiser Tamás   
2017. július 20.
Hatalmas lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé a Diego SC - Fehérvár Kiskút Tenisz Klub a női Szuperligában. A fehérvári csapat hazai pályán győzte le magabiztosan a címvédő MTK-t.

 

 

Bár úgy számoltak Fehérváron, hogy jön, Stollár Fanny mégsem tudott a csapat rendelkezésére állni a női szuperligában az MTK elleni rangadón. Ennek ellenére bizakodva vágott neki a fővárosiak elleni sorsdöntő meccsnek a Diego SC – Fehérvár Kiskút Tenisz klub gárdája. A délelőtti két páros mérkőzés után egyik gárda sem került lépéselőnybe, a Buzarnescu – Udvardy páros 6:2, 6:4 arányban kapott ki a Gálfi-Jani duótól, míg Marosi Katalin Békefi Biankával az oldalán 6:3 7:6 ra győzött az MTK két fiataljával szemben. A délután egyes meccsek tehát 1-1-ről indultak. Buzarnescu két 6:3-re elvesztett szettel kapott ki Gálfi Dalmától, míg Békefi Bianka szetthátrányból, 3:6, 6:2, 6:1 arányban verte Nagy Adriennt.

Udvardy Panna simán hozta az első játszmát Jani Rékával szemben, majd a másodikban 5:2-nél több meccslabdája is volt, de egyiket sem tudta pontra váltani, az MTK-s pedig vérszemet kapott és négy játékot nyert zsinórban. 6:6 után jöhetett a rövidítés, amelyben Udvardy jobban koncentrált, és így győzött.

A nap két záró meccse előtt tehát 3-2-es előnyben volt a fehérvári alakulat. De Pirok Alexa és Fekete Lili megnyerte saját mérkőzését, így a Diego SC – Fehérvár Kiskút Tenisz Klub magabiztos 5-2-es győzelmet aratott a címvédő MTK felett, ezzel pedig a székesfehérvári csapat karnyújtásnyira került a bajnoki címtől, hiszen a két hátralevő ellenfél, a Pécs és a Budaörs is a kötelezően legyőzendő csapatok közé tartozik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >