Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Jövő hét elején Alba Regia Jazz Feszt
Jövő hét elején Alba Regia Jazz Feszt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 03.
ImageA Belváros egyik igen hangulatos részén, a Bartók Béla téren csendülnek fel rövidesen a sokak által kedvelt jazz és funk zenék az Alba Regia Jazz Feszt keretében. A nagyszínpad mellett a Szent István Király Múzeum Díszudvarán felállításra kerülő kisszínpadon is folyamatosak lesznek a fellépések. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Az Alba Regia Jazz Feszt immár négy éve színesíti Székesfehérvár nyári kulturális programjainak palettáját. Az idei fesztivál három napján – augusztus 7-8-9-én – két helyszínen várják a jazz és a funk zene szerelmeseit a szervezők. A nagyszínpad a kellemes atmoszférát nyújtó Bartók Béla téren kerül felállításra, míg a kisszínpad a Szent István Király Múzeum Díszudvarán – a két helyszínen az egyes koncertek egymással párhuzamosan zajlanak.  

A fellépők között ott lesz Borlai Gergő, a United Experience, a Babos-László-Tátrai Trio, Vörös Janka és a Mike Gottthard Electric Shock, Harcsa Veronika, a Random Trip, az Equinox, a Singer Street, a BBNQ & Pocsai Kriszta, a Ludányi Tamás Quartet, a Gudics-Vörös Trio, valamint a Bogdán Norbert Zenekar. 

Székesfehérvár Önkormányzata támogatásának köszönhetően az idei évben mind a két helyszín koncertjei ingyenesen látogathatóak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
                              

Részletes program az alábbi linken:
http://www.albaregiafeszt.hu/program/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >