Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Willcox a legjobb magyar a Shazam-on!
Willcox a legjobb magyar a Shazam-on! Nyomtatás E-mail
Írta: Kálmán Ildikó   
2017. augusztus 08.
ImageWillcox legújabb dalával is tarol. A „Day ’N Night” és a "Let it go” elsöprő sikere után, az „In My Head” a legtöbbet hallgatott magyar dal lett a Shazam Top 100 Hungary chart-on.

 

Az ifjú DJ, producer legújabb szerzeménye mindösszesen hat nap alatt lett a Shazam Top 100 Hungary chart-on a leghallgatottam magyar dal. Az "In My Head" egyrészről hozza a megszokott Willcoxos stílust, de egy új hangzás, a G-House teszi még izgalmasabbá!


Az "
In My Head" már megjelenése előtt komoly érdeklődést váltott ki szakmai körökben, és többek között a Music Fm is játssza.

 

Willcox karrierje első lépéseit 10 évvel ezelőtt tette meg, azóta számos világsztárral dolgozott együtt producerként (Thomas Gold, John Dahlback, Tom Novy, The Cube Guys.) Első áttörő sikerét Fedde Le Grand 2015-ös "Put Your Hands Up for Detroit" című újragondolása hozta, amelyet olyan nagy nevek pörgettek, mint Don Diablo, Henry Fong, Pep & Rash, MAKJ és Bob Sinclar. Első önálló dala 2016-ban jelent meg "Day N Night" címmel, majd ezt követte a "Let It Go" és most az „In My Head”. Idén a Ballantine’s Music Awards „Az év felfedezettje” címet is megkapta. 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >