Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Belvárosi séta a hontalan állatokért szerda délután Székesfehérváron
Belvárosi séta a hontalan állatokért szerda délután Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. augusztus 16.
ImageA magukra hagyott, hontalanul tengődő állatok sorsása és a segítségnyújtás fontosságára hívja fel a figyelmet a Belvárosba tervezett sétával a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Szeretettel várnak minden állatbarátot és együttérző polgárt a programra, amely augusztus 16-án, szerdán 16.00 órakor a Kossuth utcából indul.

 

Egészen decemberig tartó programsorozattal ünnepli 25 éves fennállását a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A rendezvények keretében augusztus 16-án, szerdán belvárosi sétát szerveznek Székesfehérváron, hogy felhívják a figyelmet a kidobott, sorsukra hagyott állatok helyzetére, az örökbefogadás és a segítségnyújtás fontosságára, a tömeges szaporítás megállítására, illetve az állatvédő szervezetek és az önkéntesek áldozatos munkájára.

A séta szerdán a Kossuth utcából indul, a gyülekező a Petőfi utcai saroknál lesz 16.00 órakor. A menet a Hősök tere érintésével a Városház téren és a Fő utcán át egészen a Vörösmarty Színház előtti térig tart, majd ugyanezen az útvonalon vonulnak vissza a résztvevők.

A programhoz bárki kapcsolódhat akár saját kedvencével is. A szervezők nagy szeretettel várják az állatbarátokat és minden kedves, együttérző érdeklődőt! 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >