Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Lezárják a Deák és a Lövölde utcák között a Budai út egy részét
Lezárják a Deák és a Lövölde utcák között a Budai út egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. augusztus 16.
A Budai és a Lövölde utak kereszteződésében augusztus elseje óta zajló munkálatok eddig sávszűkítés mellett zajlottak, augusztus 17-én, csütörtökön azonban a Budai út városból kifelé vezető oldalán az összes forgalmi sávot lezárják. A másik oldalt a József utcába történő bejutáshoz a gépjárművel közlekedők használhatják.

 

Forgalomkorlátozások léptek életbe augusztus elsején a Budai és Lövölde utak kereszteződésében, a gyalogos középsziget átépítési és burkolat-felújítási munkálatai miatt. A Budai út városból kifelé vezető oldalán eddig csak sávszűkítés volt érvényben, de a csütörtökre tervezett munkafolyamatoknál azon az oldalon valamennyi forgalmi sáv lezárása szükséges.

Augusztus 17-én, csütörtökön 6 óra és 18 óra között a Budai út – Deák Ferenc utca csomópont Deák Ferenc utcai ága és a Budai út Deák Ferenc és Lövölde utca közötti, városból kifelé vezető forgalmi sávjai lezárásra kerülnek.


A Budai út ezen a szakaszán a munkálatok ideje alatt csak a Gáz utca felől a József Attila utca irányába lehet haladni. A József Attila utca a Rákóczi utca felől, a Deák Ferenc utca a Horvát István utca felől zsákutca lesz. A Budai útról mindkét irányból csak a József Attila utcára lehet kanyarodni.  A Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodája javasolja, hogy a gépjárművel közlekedők ne megszokásból vezessenek! A szakemberek javasolják a WAZE közösségi útvonaltervező alkalmazását, ami a használók sebessége és az útlezárások alapján számítja ki a nem mindig legrövidebb, de leggyorsabb útvonalat. 

A forgalomkorlátozások miatt az autósok megértését és türelmét kérjük! 

 
< Előző   Következő >