Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kiváló ünnepi programok Velencén
Kiváló ünnepi programok Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. augusztus 18.
ImageAugusztus 20-án, Velence nem csak az államalapító Szent Istvánt, hanem várossá válásának születésnapját is ünnepli. Idén is így lesz ez. A fajsúlyosabb programok jórészt a szombati napon (augusztus 19.) esedékesek, de vasárnap is érdemes lesz ellátogatni a Korzóra.

 

 

Az eseménykavalkád érdemi része szombaton, a megnyitót követően 16.10-kor kezdődik Róka Szabolcs mesemondó családi műsorával, majd Koszti András polgármester mond ünnepi köszöntőt 17.00 órakor. A város első embere 17.10-kor a „legszebb konyhakertek” pályázat velencei résztvevőit díjazza, hogy aztán 17.30-kor átadja a színpadot a 4 Muskétás Sportegyesület táncbemutatójának. Ezután születésnapi kvízjáték és ceremónia következik, miközben már készülnek a közös fotók és egy színpadi interjú is a nap sztárjával, LayZee-vel. A Mr. President frontembere 19.15-kor kezdi műsorát.

 


 

Miután mindenki jól kibulizta magát a Coco Jamboo-ra és a többi egykori President slágerre, 20.00 órakor még DJ Smash tesz rá egy lapáttal a hangulatra. A "Velence Party" résztvevőinek pendülését este 9-kor a látványos, hajóról is nézhető tűzijáték szakítja meg, hogy aztán kb. 21.15-től egészen éjfélig folytatódjék a népszerű DJ nyárbúcsúztató bulija. Vasárnap, augusztus 20-án,10.00 órakor kezdődnek a programok a mentőszervezetek bemutatóival (lesz füstsátor, vízből mentés, roncsvágás, tűzoltó makett készítés). Ezek a prezentációk az ifjabb korosztály vélhető nagy örömére folyamatosan zajlanak majd késő délutánig. 18.00 órakor Andorai Péter és a The Graceband koncertje zárja a programsorozatot.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >