Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Augusztus 28-ig még le lesz zárva a Budai út egy szakasza
Augusztus 28-ig még le lesz zárva a Budai út egy szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 24.
ImageA Budai út József Attila utca és Várkörút közötti szakaszán várhatóan augusztus 28-án a délutáni órákban oldják fel a lezárást. A Távírda és a Kégl György utca csapadék-, valamint ivóvíz- és szennyvízcsatorna hálózatának felújításához kapcsolódó munkálatok miatt vezették be a forgalomkorlátozást.

 

Július utolsó hetében kezdődtek azok a munkálatok, amelyeknek keretében sor kerül a Távírda utca és Kégl György utca útburkolatának felújítására, és azt megelőzően az érintett szakaszok közmű-rekonstrukcióira: megújul a csapadékcsatorna-, valamint az ivóvíz- és szennyvízcsatorna-hálózat is. A kivitelezés a két utca Budai úti kereszteződésében indult.

Az érintett munkaterületen a Budai út József Attila utca és Várkörút közötti szakaszát lezárták augusztus 7-től, a munkálatok azonban a tervezettnél hosszabb ideig tartó forgalomzárást igényelnek. Az útszakasz azonban mindenképpen még az iskolakezdés előtt, várhatóan augusztus 28-án újra megnyílik a forgalom számára.

A beruházás következő szakaszainak ütemezéséről, az érintett két utcában bevezetésre kerülő ideiglenes forgalomkorlátozásokról folyamatosan tájékoztatást kapnak a projekt során az ott lakók és a közlekedők.

 
< Előző   Következő >