Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nemzetközi női tenisztorna Székesfehérváron
Nemzetközi női tenisztorna Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 07.
A selejtezőkkel már a héten elindul az ITF női tenisztorna Székesfehérváron. A 15.000 dolláros versenyről a helyszínt adó Kiskút Tenisz Klubban adott tájékoztatást Marosi Katalin versenyigazgató, Mészáros Attila alpolgármester és Viszló Csaba, a klub tulajdonosa.

 

 

15.000 dolláros összdíjazású ITF tenisztornának ad otthon a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub. A vasárnap selejtezőkkel induló verseny egyik nagy esélyese a klub saját versenyzője, Udvardy Panna - emelte ki Marosi Katalin versenyigazgató. Hozzátette az eddigi nevezések alapján vélhetően több mint 10 magyar induló lesz a főtáblán. A nemzetkőzi tornára számos országból, köztük Oroszországból, Romániából, Svájcból, Dániából és Kanadából is érkeznek versenyzők.

A selejtezők után keddtől főtáblás meccseken szurkolhatunk. Mint Mészáros Attila alpolgármester elmondta: „a helyi utánpótlásnak biztosan nagy élményt és megerősítést jelent, hogy itt Székesfehérváron, egy rangos versenyen láthatják a hazai és nemzetközi kiválóságokat."

„Magyarország, de talán egész Európa egyik legdinamikusabb klubja a miénk." - mondta Viszló Csaba, a Kiskút Tenisz Klub tulajdonosa. A fehérvári teniszközpontba hetente 1300 gyerek jár teniszezni, 270 igazolt versenyzőjük és most már szuperliga győztes női csapatuk is van. A jövő heti ITF tenisztorna után pedig, a szövetség döntése alapján, a hónap végén az Országos Bajnokságnak is a Kiskút Tenisz Klub ad otthont.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >