Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A víziközművek szakaszos építésével zajlik a felújítás a Ligetsoron
A víziközművek szakaszos építésével zajlik a felújítás a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 13.
ImageZajlik a Ligetsor felújítása: az útbontást követően a Mészöly Géza utcától már a csapadékcsatornát építik, a szállodától pedig a szennyvíz- és az ivóvízvezeték cseréjét végzik. Az út a tervek szerint decemberre lesz járható.

 

A május végén elkezdődött Ligetsor felújítása folyamatosan zajlik: az útburkolat felbontását követően a Mészöly Géza utcától a szállodáig már a csapadékcsatornát építik, a szállodától az utca végéig pedig jelenleg a szennyvíz- és az ivóvízvezeték rekonstrukcióját végzik. A vízközművek teljes felújítása után kezdődik az útburkolat építése, a kopóréteg a jövő év tavaszán kerül fel. Az út a tervek szerint decembertől már járható lesz.

Megszépül a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és a Ligetsori Óvoda előtti tér a parkolókkal, a munkálatok zajlanak. A beruházás során befejezik a Csónakázó-tavat körülölelő sétányt, és körforgalmat hoznak létre a Ligetsor – Szedres-közi buszvégállomás útcsatlakozásánál, valamint parkolókat építenek a Koronás Park mellett. A forgalmat a munkálatok idején több ütemben, időszakosan zárják le vagy terelik el, a fejlesztés 2018 májusára készül el.

A lezárt területen kérik a lakosság fokozott figyelmét és türelmét.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >