Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
II. Ezerjó Szépe a Bice-Bócákért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 19.
ImageA móri bázisú szépségverseny 2015 után megújulva tér vissza, hogy ismét megkoronázza Ezerjó Szépét. A megmérettetésre ezúttal megkötés nélkül, az ország bármely pontjáról lehetett nevezni, ami meg is mutatkozott a jelentkező hölgyek aktivitásán, így nem csak Mórról és környékéről, hanem - többek között - Tatabányáról, Szántódról, Budapestről, Békéscsabáról, Tiszaújvárosból és Tiszaszentmártonból, összesen 27 településről mintegy 50 csinos lány jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig.

 

 

Ennek megfelelően a zsűrinek nehéz dolga volt az elődöntőn, de végül az utcai ruhás beszélgetést követő bikinis bemutatkozó kör után kialakult a 14 fős döntő mezőnye.

A szervezők nemes célt fogalmaztak meg a verseny kapcsán; a móri Bice-Bóca Egyesületet támogatják rendezvényükkel, akik nagycsaládosok és hátrányos helyzetű emberek segítésével foglalkoznak. A karitatív „szálat“ a megmérettetésre nevezett lányok is pozitívan fogadták, jó szívvel segítik.

- A versenyzők túl vannak az első felkészítő napon, amelynek keretében ellátogattak a Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkba, ahol fürdőruhás fotózáson vettek részt, majd ezt követően a Molnár Borház Bormúzeumában tettek látogatást, itt a versenyre való tekintettel csirkehúsból és salátából összeállított ebéd mellett borkóstolóval és hangulatos fotózással töltötték az időt. Elmondásuk szerint nagyon jól érezték magukat a lányok, egymással is megismerkedtek és alig várják a következő találkozást, mert jó csapat van kialakulóban. – mondta Igari Balázs főszervező, aki hozzátette, hogy a közösségi média erejét kihasználva hamarosan közönségszavazást indítanak, amelyen érdemes lesz részt venni, ugyanis a Facebook-szavazók között értékes Ezerjó Szépe ajándékcsomagok találnak majd gazdára.

A program szeptember 23-án a Bice-Bóca Egyesület tagjaival való találkozással folytatódik, majd pedig a gálán előadott táncot tanítja be a koreográfus a lányoknak. A nagyközönség október 8-án, a Móri Bornapok alkalmával találkozhat a versenyzőkkel, akik több helyszínen is jelen lesznek a hagyományos és roppant népszerű eseménysorozaton.

Az Ezerjó Szépe Szépségverseny 2017-es királynőjét október 14-én este, látványos gála kíséretében koronázzák meg a BlueCafé Pizzéria (Mór, Wekerle S. u. 16.) helyiségében. A lányok az egyedi ruháiról ismert kreátor, Dudik Szonja tervezte ruhákban mutathatják meg magukat a közönségnek és a zsűrinek (az elődöntőn Zsigmond Lala énekes, korábbi szépségkirálynők és Velence polgármestere - nem mellékesen az "Év Polgármestere" -, Koszti András is zsűrizett), ezen kívül pedig Zsigmond Lala fellépése fokozza majd a hangulatot. A koronát végül Harkányi Cintia, a Magyarok Világszépe 2016-os királynője teszi fel a II. Ezerjó Szépe győztesének fejére.

További friss és pontos információkat www.facebook.com/ezerjoszepe oldalon találnak az érdeklődők.

(Fotó: Róth Hajnalka, Igari Balázs)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >