Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Konferencia a szakképzés, a munkaerőpiac problémáiról és fejlesztéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageA szakképzés problémái és fejlesztése, a munkaerőhiány megoldása lesz a témája annak a konferenciának, melyet október 3-án tartanak Székesfehérváron, a Jancsár Hotelben. A programra várják a munkaadókat, a munkavállalókat, a szakképzési intézmények képviselőit.

 

 

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége  minden megyére kiterjedő programsorozatot szervez, melynek célja, hogy meghallgassa és összegezze a munkaerőpiac és a szakképzés problémáit, valamint az érintettek bevonásával közös megoldásokat találjon.

A sorozat részeként Székesfehérváron október 3-án, kedden 15.00 órától, a Jancsár Hotelben tartanak konferenciát, melynek keretében a város polgármestere ad tájékoztatást a regionális munkaerőpiac és a szakképzés helyzetéről, a témához kapcsolódó városi tervekről. Szó lesz továbbá az MGYOSZ, mint az egyik legnagyobb hazai munkaadói érdekképviseleti szerv munkájának bemutatása is.

A programra várják a munkaadókat, a munkavállalókat, az önkormányzati képviselőket és a szakképzéssel foglalkozó intézmények vezetőit. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges elérhetőségen jelezzék részvételi szándékukat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >