Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérvárról Európa polcaira
Székesfehérvárról Európa polcaira Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 22.
ImageSzékesfehérváron gyártja a teljes európai piacra legújabb táblás csokiját a Milka. A Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz Kft. új Milka Waves csokija már a harmadik termékfejlesztés, ami a fehérvári gyáregységhez kötődik.

 

 

A Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz Kft. székesfehérvári üzemében gyártják a Milka legújabb táblás csokiját. A három évvel ezelőtti 11 milliárdos fejlesztés óta a Milka Waves lesz a harmadik termék, ami az egész európai piacra a fehérvári gyártósorokon készül.

„Az, hogy ez az új termék ismét kizárólag a székesfehérvári üzemben készül egész Európa számára, az az itt dolgozó közel 500 fő szakértelmének és elkötelezettségének legnagyobb elismerése.” – mondta Pál László, a Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz két hete kinevezett gyárigazgatója az új csokoládé bemutatóján.

 


 

Dr. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, hogy a Mondelez nagyon fontos partnere Székesfehérvárnak, nem csak a munkahelyteremtés, az új beruházások okán, hanem a társadalmi felelősségvállalásban is élen jár.

A fehér és barna csokik hullámos összeolvasztásával készülő, golyócskákkal szórt Milka Waves csokiból évi több ezer tonnányi készül a székesfehérvári gyárban. Ha az egy évben a gyártósorokról legördülő Milka Waves csokoládétáblákat egymás mellé raknánk, Székesfehérvártól a Mount Everest lábáig érne a sor - hangzott el az új termék bemutatóján.

 


 

A gyártósor végigjárása után az új termék készítését dr. Cser-Palkovics András és Liptai Claudia is kipróbálhatta. Az üres, kétféle csokiból készült táblákra, olvasztott csokoládé segítségével egyedi mintában helyezhették el a roppanós golyókat. A „kézműves termékeket” csokikészítő oklevéllel jutalmazták a Győri Keksz munkatársai.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >