Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Döntésünk a jövőnk!
Döntésünk a jövőnk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageDöntésünk a jövőnk! szlogennel versenyt hirdetnek középiskolás diákoknak a felelős szexuális magatartás témakörében. A kreatív programra október 6-ig várják a 2-4 fős csapatok jelentkezését.

 

 

Döntésünk a jövőnk! az idén ötödik alkalommal meghirdetett verseny célja, hogy játékos, szórakoztató formában felhívja a középiskolások figyelmét a felelős szexuális magatartás jelentőségére. A verseny témái között szerepelnek a szexuális úton terjedő betegségek, a nem kívánt terhesség megelőzése és a tudatmódosító szerek befolyásoló hatása is. A program nemcsak a lexikális tudásra, hanem a jelentkezők kreativitására is kíváncsi.

Október 6-ig várják a 2-4 fős csapatok jelentkezését a három fordulós versenyre, amelyet plakátkészítés, egy online forduló és a döntő tesz ki. A nyeremények között FEZEN-bérlet és egyéb értékes jutalmak szerepelnek.

A részletes versenyfelhívás letölthető a https://www.okkfehervar.hu/index.php?pg=media105770_hu oldalról, valamint további információk olvashatók a https://www.facebook.com/events/1805676996389012/?fref=ts oldalon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >